Innholdsfortegnelse:

Caudalie Vinopure Purifying Cleansing Gel er øyeblikkets must-have produkt
Caudalie Vinopure Purifying Cleansing Gel er øyeblikkets must-have produkt

Video: Caudalie Vinopure Purifying Cleansing Gel er øyeblikkets must-have produkt

Video: Caudalie Vinopure Purifying Cleansing Gel er øyeblikkets must-have produkt
Video: We tried these new products and… 😖😅😏🤨 (Glow Recipe, Tatcha, Medicube, Peach & Lily, Caudalie, etc.) 2024, Mars
Anonim

Et nytt vaskemiddel som redaksjonen i Grazia, sammen med 50 lesere, har prøvd med eksepsjonelle resultater: Vi forteller deg hvorfor du ikke kan klare deg uten det.

Den første vesentlig skjønnhetsbevegelse imot ufullkommenheter Og Matt hud og rensing. Bare en grundig rengjøring kan få frem naturlig lysstyrke av ansikt.

Han kjenner det godt Caudalie som nylig har inkludert i en av sine topplinjer, Vinopure - designet for kombinert og fet hud - a nytt ansiktsrens: vi prøvde det for deg i forhåndsvisning, sammen med 50 lesere av Grazia.it.

I denne artikkelen forklarer vi alt pluss av produktet (spoiler: skap avhengighet!).

4
4

Er kalt Rensende rensegel, er en forfriskende gel fri for sulfater og såpe som dypt renser porene uten å tørke huden og som, som han sa Mathilde Thomas, grunnlegger av det franske merket, «hjelper kvinner med å finne en vakker og balansert hud».

Ingrediensene: en blanding av naturlige og effektive elementer

I hjertet av formelen til Rensende rensegel det er, som for de andre produktene i serien, a patentert Caudalie -kompleks som forbinder i druefrø polyfenoler antioksidanter e 6 organiske rensende eteriske oljer: Lavendel, sitronmelisse, sitronella, geranium, peppermynte og rosmarin.

Hvis geranium har en kraftig antibakteriell virkning, Lavendel favoriserer hudregenerering Og motvirker kviser; Til slutt gir Peppermint en kjølende effekt og revitaliserende. Ved siden av dette fantastiske komplekset, finner vi også i ingredienslisten 100% naturlig eksfolierende salisylsyre, hentet fra Gaultheria -planten (innfødt i Asia) og Organisk drue vann - hentet fra organiske druer fra Sør -Frankrike - fuktighetsgivende, beroligende og antioksidant.

Løftet om Rensende rensegel det er alt i navnet: rensende rensing. Men fungerer det virkelig? Ordet til leserne fulgt av en Grazia -redaktør som prøvde produktet og dømte det som «aldri igjen uten».

3bis
3bis

Huden blir mer renset og renset umiddelbart

Det første testresultatet sier mye: 100% av intervjuobjektene uttalt at, etter å ha brukt rengjøringsmiddelet daglig, huden virket mer renset og renset. Fortjenesten er av det patenterte komplekset som fungerer som et beskyttende skjold for å motvirke spredning av bakterien som er ansvarlig for ufullkommenheter og bidrar til å redusere oksidasjon av talg, hovedårsaken til kjedelig hudfarge og betennelse i porene.

Mer hydrering, færre ufullkommenheter for enestående effektivitet

Resultater over forventning også på forsiden hydrering Og kjempe mot hudormer og kviser. I begge tilfeller la over 73% av leserne merke til hud som holder seg hydrert gjennom dagen og en synlig reduksjon av flekker. Seks av ti testere vurderte også dette mer effektiv rensegel enn andre, som oppgir (77%) at de vil fortsette å bruke Rensende rensegel selv etter testfasen.

Totalt sett lesernes mening egentlig veldig positivt: 88% vurderte det som veldig bra til veldig bra. Bra gjort!

2bis
2bis

Du trenger ikke flere grunner for å overbevise deg om å prøve ny Vinopure rengjøringsmiddel som du finner på apotek og parafarmasi, i Caudalie -butikker og på nettstedet caudalie.com.

La oss bare legge til noen skjønnhetstips for å bruke det på sitt beste: Påfør det på fuktig hud, unngå øyekonturen og masser til du får et lett skum, skyll deretter og fortsett med Vinopure skjønnhetsrutine fra Caudalie.

Anbefalt: