Innholdsfortegnelse:

Oppdag IDÔLE av Lancôme: en eksklusiv luktopplevelse
Oppdag IDÔLE av Lancôme: en eksklusiv luktopplevelse

Video: Oppdag IDÔLE av Lancôme: en eksklusiv luktopplevelse

Video: Oppdag IDÔLE av Lancôme: en eksklusiv luktopplevelse
Video: AVON RARE ONIX reseña de perfume ¡nuevo 2022! - SUB 2024, Mars
Anonim

Lancôme feiret den nye IDÔLE -duften med en innovativ interaktiv opplevelse

Duftenes verden ser nå på fremtiden e Lancôme har bestemt seg for å feire den samtidige kvinnen, endelig et idol av seg selv, med en nyskapende duft, fra emballasjen til luktavtalen.

Vi har vært for deg kl eksklusiv luktopplevelse at Lancôme organisert for leserne av Nåde, for fullt å fordype deg i universet til IDÔLE. Direktøren for Grazia var også til stede på kvelden Silvia Grilli og påvirkerne som mest legemliggjør verdiene til IDÔLE, fra Elisa Maino til Carlotta "Cherylpandemonium" Giacuzzo, fra Alice Like Audrey til Loretta Grace og Cleo Toms.

42
42

For å ønske oss velkommen, en "foss" av mantra som de nye moderne heltinner de kan bli inspirert til å gjøre drømmene sine til virkelighet og kjempe for verden de tror på.

"Jeg kan, vi vil", "Drøm stort", "Vi er fremtiden", "Vi er alle idoler", "Verden er vår" er de røde trådene i hele luktopplevelsen, en velduftende fortelling der vi blir mer og mer bevisste på at vi ikke lenger trenger å sette noen grenser.

20
20

Vi beveger oss fritt mellom de forskjellige stasjonene, mens vi tenker på hva som er drømmen vi ønsker å realisere, og vi velger mantraet vårt, å bli "tatoveret" på huden og bære med oss i løpet av kvelden, med et armbånd som kommuniserer til verden det vi virkelig tror på.

Vi har valgt "Jeg kan, vi vil", fordi vi er overbevist om at myndiggjøring kvinnelige skritt gjennom støtten vi kan gi hverandre.

3
3

Vi stopper fortryllet foran stasjonen dedikert til flaske, den tynneste i verden, skapt av designeren Chafik Gasmi, en krystallinsk vindu mot verden med rosa gullrefleksjoner, som vi kan se til fremtiden med et nytt utseende. Vi har det gøy med å prøve de forskjellige husene som er designet for å tilpasse duften og deretter dvele ved luktnotatene som utgjør duften.

Tre akkorder som utgjør den første parfymen ren blomsterkonstruksjon og skape en feminin duft som utstråler renhet. All lysstyrke i jasmin fungerer som en åpning, som åpnes mot et flerfaset hjerte av roser som lukker på den "rene" avtale med patchouli og muskus.

2
2

Vi avslutter vår luktreise kl selfie photobooth, for å dele vårt mantra med alle andre kvinner som tror på seg selv og i fremtiden.

Du må bare oppdage alle kveldens bilder i galleri!

IDÔLE av Lancôme: bilder av arrangementet

Anbefalt: