Innholdsfortegnelse:

6 farger som matcher i soveromsmøblene
6 farger som matcher i soveromsmøblene

Video: 6 farger som matcher i soveromsmøblene

Video: 6 farger som matcher i soveromsmøblene
Video: 8 инструментов в Excel, которыми каждый должен уметь пользоваться 2024, Mars
Anonim

Avslappet atmosfære, private detaljer og kromatisk inspirasjon for å feire sommerens ankomst, selv på soverommet

Der soverom det er sjelenes alkove, hvor vi beholder private minner og godnatts tanker. Det er drømmerommet, det mest dyrebare tilfluktsstedet for avslapning og intimitet.

Det kromatiske utvalget forsterker følelsen av ro og hvile og finner ingen grenser ved vårens porter, som faktisk foretrekker myke, åpenhjertige og lyse sesongfarger som salviegrønn, lyseblå, candy -rosa og blågrønn. Soveområdet låner naturlige nyanser og eksperimenterer med personlige kombinasjoner.

Her er seks tips for farger som matcher i soveromsmøblene.

Blågrønn og oker

Forførende farger for et drømmerom med en orientalsk vri, hvor du kan leke med damaskmønstre og gyldne detaljer. Denne kombinasjonen vil slappe av kropp og sinn, uten å gi opp en sterk personlighet.

15211864124904679-1
15211864124904679-1

Fotokreditt: Anthropologie

Salvie og krem (og gyldne detaljer)

En veldig blek salvie oppdaterer veggene og utvider de indre rommene, og kombinerer usedvanlig godt med en myk krem som belyser stoffene. Detaljene? Strengt gylden.

An
An

Fotokreditt: Anthropologie

Bordeaux og rosa

For den mest romantiske av deg er det en veldig feminin (og eviggrønn) kombinasjon som om våren forfører og tar imot sjeler med raffinert eleganse. Burgunder blekner til rosa, beriket med messingdetaljer og lyshvite nyanser.

ANT
ANT

Fotokreditt: Anthropologie

Grønt og grått

Nei, det er ikke en rent maskulin kombinasjon, for oss er det ganske enkelt en veldig elegant kombinasjon. Spill med en lys palett av gråtoner og forsterk tilstedeværelsen av grøntområder med planter og blomster, for et delikat og tidløst rom.

HM
HM

Fotokreditt: H&M Home

Babyrosa og påfuglblå

Hvis de myke veggene tillater det, kan du leke med fargeterapifarger i innredningen av rommet. En vinnende kombinasjon om våren ser en skarp og lys rosa med en påfuglblå som, selv om den er mørk, skaper bevegelse og gir eleganse til mellomrommene.

hmho
hmho

Fotokreditt: H&M Home

Rosa og isgrå

Zara Home lanserer en utfordring og farger (nesten) alle interiørene femti nyanser av rosa, som vi liker kombinert med en overraskende elegant og raffinert isgrå. En gledeforklaring som lyser selv de mørkeste hjerter fra vintergråheten.

ZH
ZH

Fotokreditt: Zara Home

Anbefalt: