Alt i ett stykke, men fleksibelt og allsidig med Calzedonia og LYCRA® for en super trendy ettermiddag
Alt i ett stykke, men fleksibelt og allsidig med Calzedonia og LYCRA® for en super trendy ettermiddag

Video: Alt i ett stykke, men fleksibelt og allsidig med Calzedonia og LYCRA® for en super trendy ettermiddag

Video: Alt i ett stykke, men fleksibelt og allsidig med Calzedonia og LYCRA® for en super trendy ettermiddag
Video: Узнав это СЕКРЕТ, ты никогда не выбросишь пластиковую бутылку! ТАКОГО ЕЩЕ НИКТО НЕ ВИДЕЛ! 2024, Mars
Anonim

Badedrakten i ett stykke er bekreftet som en av de sterkeste trendene sommeren 2017. Her er øyeblikkets kuleste modeller å ha på seg i løpet av ettermiddagen!

Essensielt, sofistikert og fargerikt: badedrakt ren farge er en av de kuleste plaggene i øyeblikket! En eklektiker må ha det i henhold til trendene til sommeren 2017 den viser seg hele dagen, ved enhver anledning og med de mest varierte kombinasjonene, for et glamorøst og raffinert resultat.

Veldig trendy, men mer enn noensinne allsidig, behagelig og lett å leve: Badedrakten er den absolutte stjernen i de forskjellige ettermiddagsantrekkene.

Susan og Megans modell Calzedonia, minimal og high-cut den første, olympiske den andre, de er begge det ideelle valget for aktiviteter eller avslapningsstunder som skal hugges ut både på stranden og i byen i løpet av ettermiddagen.

01
01

Hemmeligheten? Et innovativt stoff med alle fordelene med elastisk fiber LYCRA®, originalen: en usynlig tråd som lager kostymene Calzedonia de perfekte allierte for sommeren din takket være passform, motstand, komfort og bevegelsesfrihet.

Tilgjengelig i forskjellige nyanser - fra ildrød til olivengrønn, fra hvit til svart - badedrakten i ett stykke Calzedonia passer alltid takket være fiberen LYCRA® er det ideelle plagget å kombinere med en bredskygget hatt og mørke maxi-briller for å slappe av på solsengen ved sjøen for et sofistikert utseende, eller med en høy midje i denim-miniskjørt og taukile-sko for å vise seg frem en tur i sentrum med venner eller for en pause i den mest populære baren på stranden.

02
02

Susan og Megan -badedraktene følger perfekt silhuetten og bekrefter seg selv som gyldige allierte i sporten som aldri står stille, mellom et slag beachvolleyball, et racketspill og en joggetur i vannkanten med joggesko og shorts i teknisk stoff.

De to modellene viser seg å være den glamorøse løsningen for at en kleskode skulle vise seg på ettermiddagen utover linjene.

Oppdag Susan og Megan med oss og del ettermiddagslooken din på sosiale medier med hashtaggen #FRI dinSOMMER!

Anbefalt: