Innholdsfortegnelse:

Chateau D'Ax dobbeltsenger: de vakreste modellene
Chateau D'Ax dobbeltsenger: de vakreste modellene

Video: Chateau D'Ax dobbeltsenger: de vakreste modellene

Video: Chateau D'Ax dobbeltsenger: de vakreste modellene
Video: Миллионы остались позади! ~ Заброшенный викторианский замок английской семьи Веллингтон 2024, Mars
Anonim

Chateau D'Ax -dobbeltsenger kombinerer komfort og oppmerksomhet på detaljer med en raffinert og karakteristisk design. Moderne eller med en mer klassisk sjarm, i stoff eller skinn, her er de vakreste modellene å velge mellom

De dobbel seng det er det sentrale elementet i hvert soverom og er den virkelige kongen. Det er aldri enkelt å velge det, i motsetning til andre hjemmemøbler som vi blir kjøpt etter estetiske eller funksjonelle kriterier, står helsen vår på spill her.

DE Chateau D'Ax dobbeltsenger med dette i tankene er de designet fra søket etter optimal komfort ved å kombinere materialer av topp kvalitet med strukturer designet og bygget for å sikre optimal hvile.

Det estetiske aspektet er også fremtredende med et design alltid i forkant, i stand til å fange smaken av i dag, men også i morgen, med raffinerte og tidløse forslag - i skinn og stoff - som møter smaken til et tidløst publikum.

Her er de vakreste modellene.

Lily

10a_GIGLIO_Letto_web
10a_GIGLIO_Letto_web

Lily er en seng i polstret stoff som representerer en perfekt blanding mellom klassisk og moderne. Retro -stilen på valancesengrammen kombineres med den mer nåværende stilen på sengegavlen, og skaper en elegant effekt som passer for forskjellige møbleringsløsninger. Den er tilgjengelig i alle fargene på Chateau d ' Økssamling og i forskjellige størrelser og kan inkludere det funksjonelle og plassbesparende alternativet "Comodo".

Formentera

formentera_1
formentera_1

Sengen i Formentera polstret stoff er preget av essensialiteten i formene som gjør denne modellen til en av de mest tilpassbare til alle behov og møbler. Putene forsterker hodegjerden: koselig og myk for en hyggelig kveldslesning. Den er tilgjengelig i alle fargene i Chateau d'Ax-kolleksjonen og i forskjellige størrelser og kan inneholde det funksjonelle og plassbesparende alternativet "Comodo".

San Giulio

25a_SanGiulio_web
25a_SanGiulio_web

Elegant og aktuell takket være den høye og vatterte sengegavlen i mykt skinn, sengen San Giulio kompletterer og forbedrer soverommet. Laget av skinn med polstret hodegjerde og sengestel, er det foreslått i alle fargene i Chateau d'Ax -skinnkolleksjonen, og er også tilgjengelig i stoff og mikrofiber, kun i den doble varianten.

Malta

8a_Letto_MALTA_Cookies_web
8a_Letto_MALTA_Cookies_web

L ' essensialiteten til skjemaer gjør sengen Malta en av de mest allsidige, i stand til å innrede både moderne soverom og mer tradisjonelle løsninger med stil. En alltid til stede modell takket være den høye og lineære hodegavlen. Den er tilgjengelig i alle fargene i Chateau d'Ax-kolleksjonen og i forskjellige størrelser og kan inkludere det funksjonelle og plassbesparende alternativet "Comodo".

Lotus

1a_Loto_Oriz_Mov_01_web
1a_Loto_Oriz_Mov_01_web

Lotus er en stoffmodell preget av enkle og viktige linjer. Den tynne sengegavlen med dobbel pute gir strukturen letthet og stil, den er tilgjengelig i alle fargene i Chateau d'Ax-kolleksjonen og i forskjellige størrelser og kan inneholde det funksjonelle og plassbesparende alternativet "Comodo".

Vulkan

11a_VULCANO_Letto_web
11a_VULCANO_Letto_web

Eklektisk og hovedperson, sengen Vulkan går absolutt ikke ubemerket hen. Det vatterte hodegjerde gir betydning og eleganse og lar det settes inn i både klassiske og mer moderne stilmiljøer. I polstret stoff er det tilgjengelig i alle fargene i Chateau d'Axe -kolleksjonen i forskjellige størrelser og kan inneholde alternativet "Komfortabelt" funksjonell og plassbesparende.

Kreta

24a_Creta_web
24a_Creta_web

Skinnsengen Kreta er en perfekt nyfortolkning av 70 -talls design, og er preget av høye metallføtter og lineære og essensielle former. Laget av skinn med polstret hodegjerde og sengestel, er den foreslått i alle fargene i Chateau d'Ax -skinnkolleksjonen og også tilgjengelig i stoff og mikrofiber. Modellen er foreslått i dobbeltversjonen.

Kea

KEA_2016_web
KEA_2016_web

Kea er en polstret modell i stoff fra retro skrift, preget av et høyt hodegjerde hvis møbeltrekk er pyntet med dekorative sømmer som også finnes i sengestativet utstyrt med en praktisk oppbevaringslomme. Den er tilgjengelig i alle fargene i Chateau d'Ax -kolleksjonen og i forskjellige størrelser og kan inkludere alternativet “Komfortabel”funksjonell og plassbesparende.

Paros

Paros_Front_web
Paros_Front_web

Paros er en stoffseng med innbydende former og takket være de myke putene på sengegavlen, gir den alle typer miljø stil. Den er tilgjengelig i alle fargene i Chateau d'Ax-kolleksjonen og i forskjellige størrelser og kan inkludere det funksjonelle og plassbesparende alternativet "Comodo".

Litt

litt_1
litt_1

Litt er uttrykket for fullstendig avslapning med sine myke og imøtekommende former med hodegjerdeputer som gjør den aktuell og moderne og de enkle linjene pyntet av den elegante profilen. Den er effektiv i nøytrale farger og lar deg tør med farger og mønstre også lunefull. Betrukket med stoff, er det tilgjengelig i alle fargene i Chateau d'Ax -kolleksjonen i dobbeltvarianten. Det kan også inneholde et funksjonelt og plassbesparende "Comodo" -alternativ.

Anbefalt: