Intervju med Elena Schiavon
Intervju med Elena Schiavon

Video: Intervju med Elena Schiavon

Video: Intervju med Elena Schiavon
Video: МЕДОВЫЙ СКАНДАЛ И РАЗОБЛАЧЕНИЕ КРУПНОГО ПРОИЗВОДИТЕЛЯ МЕДА! Летучий Надзор 3 сезон 2 серия 2024, Mars
Anonim
Elena Schiavon
Elena Schiavon

Hvorfor begynte du å blogge?

Jeg begynte å blogge fordi jeg ville skrive om mote, dele og møte mennesker som hadde samme lidenskap som meg.

Det første innlegget er aldri glemt: hvilken var din?

Det første innlegget var dedikert til en pris som hadde blitt gitt til Stella McCartney: et veldig informativt og journalistisk snitt, fordi det var veien jeg ønsket å følge. Da innså jeg at det var mitt synspunkt og min mening om ting som gjorde forskjellen.

Hva er ditt favoritt sosiale nettverk og hvorfor?

Facebook, men bare fordi det for øyeblikket virkelig lar meg nå alle, og lar meg komme i kontakt med spesifikke mål og forskjellige typer. Selv om det vakreste forblir Instagram, kan du med bilder drømme og reise.

Sp Hva er webtrenden du fokuserer mest på?

Mer enn en trend er det et faktum: mobilitet.

Hva er det merkeligste stedet du har lastet ned smarttelefonen din?

Jeg tror at alle toalettene til Autogrills har vært etapper av påfyllene mine, men også Milano -stasjonen. En ting du lærte takket være nettet jeg lærte å åpne meg og aldri ha fordommer, for det du ser er - kanskje - bare en liten del av en persons liv. Jeg lærte at hvis du gir, mottar du, det er derfor jeg elsker nettet veldig, fordi det i en viss forstand virkelig er meritokratisk.

Hvilke råd vil du gi etter din erfaring som profesjonell blogger?

Som alle andre har jeg praktisert i mange år, så prøv, eksperimenter, øv; Jeg lærte at det ikke er nok, og at du ikke bare trenger å dukke opp, men du må vite hvordan du gjør noe hvis du ikke vil være meteor. En viss ydmykhet er nødvendig, for det er alltid noe å lære, alltid; men jeg lærte også å forsvare og støtte det jeg tror på, og for meg var det en flott øvelse: det er ikke alltid de andre som har rett!

Hva inspirerer deg til å skrive innlegget ditt?

For å skrive innleggene mine blir jeg først og fremst inspirert av det jeg liker: Jeg har litt shoppingopplevelse, og jeg stiller mine råd og erfaring til tjeneste for andre, for for meg er skriving en tjeneste.

Hashtaggen du bruker mest?

Det er ikke den jeg bruker mest, men en som jeg fant opp og som jeg er veldig stolt av fordi #divoratricedilibri har gått viralt. Jeg leser mye og det er vakkert å se at så mange jenter deler denne lidenskapen med meg.

Hvordan ser du på deg selv om 5 år?

Med 5 år mer, men fornøyd som nå med det jeg har og den jeg er.

Tilbehøret du må ha?

Den røde leppestiften, smarttelefonen, et par sandaler med en veldig høy hæl.

Anbefalt: