Innholdsfortegnelse:

Lette ben med drenerende og forfriskende produkter
Lette ben med drenerende og forfriskende produkter

Video: Lette ben med drenerende og forfriskende produkter

Video: Lette ben med drenerende og forfriskende produkter
Video: Sådan fjerner du bedst mave- og baldefedt ved at dræne lymfer 2024, Mars
Anonim

Hvis beina dine er tunge og trenger avlastning, mellom hælene eller arbeidsdager i stående, kan du finne alle produktene for oss lette ben.

lette ben

BEAUTY Gambe leggere 00 Cover collage
BEAUTY Gambe leggere 00 Cover collage
det virker ikke bare på slitne ben, men akselererer prosessen med fettsmelting og drenering, med en slankende virkning. Kryoform av Eisenberg stimulerer blodsirkulasjonen takket være fytokstrakter assosiert med koffein, kamfer og eukalyptus, med en "avkjølende" og anticellulitteffekt. Iseffekt med Somatoline Cosmetic Slankende dreneringsben: gelformelen er designet for å slanke og omforme vektede ben og gir en umiddelbar følelse av letthet. Planter Aloe Legs Gel er beriket med planteaktive stoffer med en målrettet virkning på sirkulasjonen, for å gi øyeblikkelig lindring til hovne ben og for å beskytte kapillær skjørhet.

ALLE SLUKKE

Hvis beina er slitne og tunge på slutten av dagen, velg kremer som kan gi umiddelbar lindring. Clarins Energizing Emulsion har en avslappende og forfriskende handling, takket være en formel basert på kamille, basilikum, salvie og sypress. I tillegg hjelper det å opprettholde den ideelle hydrering av huden. Jambes Légères de L'Occitane er en gelkrem med mandelolje, mentol og peppermynteolje, for å lindre tretthetsfølelsen i beina. Fuktighetsgivende gel Cooling by Susanne Kaufmann er en forfriskende, fuktighetsgivende og kapillobeskyttende gel, takket være hestehalen. Våknet fre. Spray No Gas hjelper hovne og tunge ben, med en forfriskende, beroligende og fuktighetsgivende handling. Grønn butikk Riposa Gambe er en hurtigabsorberende gel med en avslappende effekt på ankler og ben, spesielt designet for de som bruker mye tid på føttene. Peppermint Reviving Leg Gel by Kroppsbutikken er en forfriskende myntegel, ideell for slitne ben og føtter.

SKJØNNHET I KAPSULER

Ikke bare geler og spray: velg kosttilskudd fra den tappende handlingen. Inneov Circuvein er det daglige svaret for tunge bein, med 65% druekjerneekstrakt og vitamin C og E, for å forbedre funksjonaliteten til mikrosirkulasjonen og det kardiovaskulære systemet. Tre handlinger i ett produkt med Våknet fre. Tabletter: vasoprotektiv, antiinflammatorisk og drenerende virkning. Hvis du ikke liker kapsler, gå for det Drenax Forte Ananas, et kosttilskudd basert på blåbær- og aloejuice, for å redusere oppbevaring av vann og rense kroppen.

Anbefalt: